Mijn favorieten

Woning verkopen

Uw huis verkopen
Wilt u daadwerkelijk méér aandacht voor uw woning door een vakbekwaam advies, groot woningzoekendenbereik en uitstekende presentatie, zowel online als offline? Samen gaan we voor méér resultaat: een zo kort mogelijke verkooptijd en de best mogelijke verkoopprijs!
 
Groter bereik
Welke prijs kan ik voor mijn huis vragen? Wat is een realistische verkooptermijn? Vanuit oprecht vakmanschap adviseren wij u over de verkoopprijs en -strategie. Hierna brengen wij uw woning breed en maximaal onder de aandacht van woningzoekenden. Via het unieke netwerk van samenwerkende Lommers Makelaars, het netwerk van de NVM én uw eigen netwerk. Denk hierbij onder andere aan:
  • prominente aandacht op Funda, deze website en social media ;
  • mailings aan woningzoekenden via het NVM-uitwisselingssysteem en bij deelname aan de NVM Open Huizen Dag;
  • mooie raampresentaties en opvallende ‘Te Koop’ borden en affiches;
  • persoonlijk contact met woningzoekenden;
  • eventuele advertenties.
 
Minimale zorgen, maximaal resultaat
Actief en betrokken voeren wij in overleg met u de regie over het verkoopproces. Minimale zorgen en maximaal resultaat voor u. Dat is waaraan wij actief werken. Zo coördineren en begeleiden we de bezichtigingen van uw appartement of huis en voeren we bij interesse de zakelijke onderhandelingen met de koper of aankoopmakelaar. Verkocht? Gefeliciteerd! Uiteraard zorgen wij ook voor de juiste administratieve en juridische afhandeling van de verkoop, zodat het volledige verkoopproces tot in de puntjes is geregeld!

Geen verkoop, geen courtagekosten
U tevreden, wij tevreden. Dat is onze drijfveer. Kwaliteit staat voorop. Om dit kracht bij te zetten, werken wij al jaren op basis van ‘geen verkoop, geen courtagekosten’.

Maak vrijblijvend kennis met de makelaar die méér in huis heeft: Neem contact op
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring