Mijn favorieten

Onze medewerkers

Debbie Mels Lommers Makelaars

Debbie Mels
NVM Makelaar/Taxateur o.z.
Debbie Mels
Gedreven
Enthousiast
Innovatief
No-nonsense
Marieke van den Boomen
Makelaar K-RMT
Marieke van den Boomen
Resultaatgericht
Klantvriendelijk
Flexibel
Sportief
Jet Lommers
Jet Lommers
Klantvriendelijk
Verkoopstyling
Sociaal
Doortastend

Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars

Nathalie Verbaandert - van Gisbergen
Registermakelaar - Taxateur Vastgoedcert - Lid NVM
Nathalie Verbaandert - van Gisbergen
Sinds 2001 is Nathalie van Gisbergen eigenaar van het kantoor en NVM makelaar. Ze is al vanaf 1998 actief als makelaar – taxateur in de mooie Brabantse Kempen. Haar passie voor zowel huizen als mensen zorgt dat zij deskundig en vol overgave uw belangen behartigd. Dagelijks is zij bezig om Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars dynamisch te houden en een fijne werkomgeving te creëren voor haar team.   
 
Neeltje Verhagen
Assistent Makelaar
Neeltje Verhagen
Bij de oprichting van het kantoor is Neeltje meteen ingestapt. In het begin als duizendpoot op kantoor en later gezien de groei van het aanbod en de daarbij horende werkzaamheden ook als NVM assistent makelaar (ARMT). Zij staat u zowel telefonisch als aan de balie te woord maar ook tijdens een bezichtiging kunt u haar tegenkomen als zij op enthousiaste wijze u door onze te koop staande woningen leidt.
Jaime van den Meijdenberg
Office Manager
Jaime van den Meijdenberg
Door de groei van ons kantoor is Jaime als office manager in 2016 ons team komen versterken. Haar precieze, accurate en kordate werkwijze zijn haar visitekaartje. Jaime is verantwoordelijk voor een groot deel van de binnendienstwerkzaamheden en u spreekt haar dan ook vaak aan de telefoon. Ook de opzet van de brochures behoort tot haar werkzaamheden.

Robert Rexwinkel Lommers Makelaars Hilvarenbeek

Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars

Peter van den Oetelaar
Registermakelaar-Taxateur VastgoedCert - Lid NVM
Peter van den Oetelaar

Remco Olden Lommers Makelaars

Remco Olden
Makelaar
Remco Olden
Sinds 2000 is Remco Olden, eigenaar en NVM makelaar, actief in de makelaardij en heeft hij gewerkt bij een groot gerenommeerd makelaarskantoor in de regio. In deze periode heeft hij voldoende ervaring opgedaan om zelfstandig de woonconsument in de regio Waalwijk/Drunen en Tilburg te bedienen. “Het is fantastisch om te zien dat wij in een zeer korte periode zijn uitgegroeid tot één van de grotere spelers in ons werkgebied”.
Mike van Vliet
kandidaat-makelaar (KRMT)
Mike van Vliet
In 2015 is Mike van Vliet na een studie Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en een Master opleiding Vastgoed Management in Engeland, gestart binnen de woning makelaardij. De afgelopen jaren heeft Mike veel ervaring opgedaan in het werkgebied Tilburg en omstreken, eind 2016 hebben wij hem mogen verwelkomen binnen ons team. “De mogelijkheid om in koper en verkoper op een enthousiaste manier bij elkaar te brengen en te begeleiden zijn voor mij de grootste drijfveren”
Daniela Isphording - Fadda
Assistent makelaar / office manager
Daniela Isphording - Fadda
Sinds het najaar van 2008 is Daniela Fadda werkzaam bij Remco Olden Lommers makelaars. Daniela is verantwoordelijk voor een groot deel van de binnendienstwerkzaamheden en stuurt de overige binnendienst collega’s, bestaande uit Melissa en Demi, aan. ‘’Na al deze jaren blijven de werkzaamheden uitdagend, wat er voor zorgt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga’’.
Demi van Delft
Assistent makelaar
Demi van Delft
Gezien de groei van het aanbod en de daarbij horende werkzaamheden is Demi van Delft in september 2015 aan het team toegevoegd. Zij staat u zowel telefonisch als aan de balie te woord en ondersteunt de buitendienst. “Ik vind het zeker een uitdaging om werkzaam te zijn bij een jong, dynamisch en vooral groeiend kantoor”.
Katja Tremio - Klarenbeek
Verkoopstyliste
Katja Tremio - Klarenbeek
Katja Tremio voorziet u, als externe kracht van ons kantoor, van tips en tricks voor de ideale (foto)presentatie. De eerste indruk wordt immers maar één keer gemaakt en is van essentieel belang voor de verkoop van uw woning.
Anita van Reusel-Verhoeven
Medewerker binnendienst
Anita van Reusel-Verhoeven
Sinds maart 2020 is Anita van Reusel ons team komen versterken. Zij zal met name de binnendienst ondersteunen gezien haar jarenlange ervaring als directie-/secretarieel medewerker. Belt u naar ons kantoor dan is de kans groot dat u haar aan de telefoon krijgt. 'Ik vind het een bijzondere ervaring om in een geheel nieuwe branche werkzaam te zijn'.