Mijn favorieten

Ervaringsverhalen

“Persoonlijk, gemoedelijk en kleinschalig. Die kenmerkende eigenschappen spreken me aan in de werkwijze van Debbie en Marieke van Lommers Makelaars in Eindhoven. Het eerste persoonlijke contact met Lommers Makelaars had ik bij de koop van het appartement aan de Tongelresestraat in Eindhoven, die bij Debbie in de verkoop stond. Het contact verliep destijds al prima. Bij de verkoop van het appartement hoefde ik niet lang na te denken wie het mocht gaan verkopen. Oprechte interesse en de gemoedelijke manier van communiceren maken dat je je geen nummer voelt. Dat is zo fijn. En niet bepaald vanzelfsprekend in de makelaarswereld.”
 
“Debbie adviseerde een realistische vraagprijs die ze prima kon onderbouwen en om standvastig te zijn bij de onderhandelingen. Samen met Debbie en Marieke hebben we na in verkoop name alles op alles gezet om nog mee te kunnen doen aan de NVM Open Huizen Dag. Ons appartement verscheen kort ervoor op Funda. Uiteindelijk hebben we drie kijkers gehad, waarvan er één koper is geworden!”
 
“Je merkt dat er binnen het team veel kennis aanwezig is. Dat geeft vertrouwen. Ik weet dat de dienstverlening voor een paar honderd euro goedkoper kan, maar ik vind het vertrouwen belangrijker. Ook de snelle acties en reacties vond ik erg prettig. Er is goede overdracht en goed teamwork. Ze gaan verder dan alleen verkopen. Zo kreeg ik bijvoorbeeld informatie over het energielabel en financieel advies. Dat scheelt tijd. Ik heb nu ook de taxatie van onze nieuwe woning bij Lommers Makelaars neergelegd.”
 
“Soms is een compliment op zijn plaats. Bij deze. Ze hebben het verdiend!”


 
Tamara van Veen
Verkoper Tongelresestraat 208A in Eindhoven
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring