Mijn favorieten

Daarom Lommers Makelaars

 
  • Méér aandacht
Het kopen of verkopen van uw woning is een spannende tijd. Een grote beslissing, waarin wij u bijstaan met de zekerheid van vakkundig advies en persoonlijke aandacht. Een makelaar die snapt wat er leeft. In de markt, in de mens. Met oor en oog voor uw verhaal, verwachtingen en mogelijkheden.
 
  • Méér bereik
Wij weten kopers te bereiken, kennen de huizen en de markt. Zowel de lokale Lommers Makelaar als het uitgebreide kantorennetwerk van Lommers Makelaars zet zich voor u in. Door samenwerking, uitwisseling en presentatie. Méér bereik ervaart u ook online. Op onze website en social media en als NVM-makelaar met een prominente positie op Funda, de best bezochte woonsite van Nederland.
 
  • Méér resultaat
Lokale marktkennis, beide benen op de grond en goed contact met u, geïnteresseerden in uw huis en collega-makelaars zijn sleutelwoorden voor méér resultaat. De typerende actieve werkwijze van Lommers Makelaars leidt tot de best mogelijke opbrengst voor u.  
 
  • Méér waarde
U tevreden, wij tevreden. Dat is onze drijfveer. Ervaar méér waarde door ontzorging met ons compleet dienstenpakket, kwaliteitsborging met het NVM-lidmaatschap, aantoonbaar resultaat en plezier in samenwerken.
 
Kortom, al ruim 20 jaar ‘De makelaar die méér in huis heeft’. Lees de ervaringsverhalen .
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring