Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Gelderstraat 56 in Hilvarenbeek 5081 AD

Gelderstraat 56

5081 AD Hilvarenbeek
Vraagprijs € 550.000,- k.k. € 20.000,- p.j.

Omschrijving

Gelegen op een perfecte locatie aan een doorgaande weg in het centrum van Hilvarenbeek bieden wij u een winkelruimte aan van in totaal circa 290 m².

De winkel leent zich voor vele doeleinden en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden voor de deur aan de openbare weg. De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van circa 9,6 m² met ruime etalagemogelijkheid, kantoorkamer met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1959 Woonoppervlakte 83 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Gelegen op een perfecte locatie aan een doorgaande weg in het centrum van Hilvarenbeek bieden wij u een winkelruimte aan van in totaal circa 290 m².

De winkel leent zich voor vele doeleinden en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden voor de deur aan de openbare weg. De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van circa 9,6 m² met ruime etalagemogelijkheid, kantoorkamer met pantry, opslagruimte en een deels overdekte buitenplaats aan de achterzijde die met garagedeur afsluitbaar is. Er zijn voldoende mogelijkheden ten behoeve van reclame-uitingen aan de voor- en zijgevel van het pand.

Boven de winkel is een fantastisch mooi appartement met riant dakterras gelegen, geheel zelfstandig bereikbaar met eigen voordeur en opgang, totaal groot circa 110m² plus een dakterras van circa 65m², in totaal 175m² en voorzien van grote en sfeervolle woonkamer met schuifpui naar het dakterras met optimale privacy met aansluitend een separate eetkamer, een keuken en drie slaapkamers, waarvan de grootste met dress-room.

De winkelruimte op de begane grond is separaat te huur.

Het gebouw in zijn geheel, inclusief het bovengelegen appartement, is te koop. Het appartement kan opgeleverd worden in verhuurde staat of vrij van huur en gebruik.

De winkelruimte is permanent, maar tevens tijdelijk en/of in delen voor verhuur beschikbaar, bijvoorbeeld voor shop-in-shop, seizoensverkoop of outlet. Flexcontracten zijn mogelijk.

Kadastraal
Gemeente: Hilvarenbeek
Sectie: D
Nummer: 6100 A1 en A2

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de winkelruimte op de begane grond bedraagt
- € 1.666,-- per maand, exclusief btw (Winkelruimte begane grond)

Het appartement is enkel voor huur beschikbaar in combinatie met de winkelruimte op de begane grond.
De aanvangshuurprijs van het object in zijn geheel bestaande uit de winkelruimte begane grond (exclusief btw) en het appartement op de verdieping bedraagt:
- € 2.916,67,-- per maand

Koopprijs
De koopprijs van het object in zijn geheel bestaande uit de winkelruimte begane grond en het appartement op de verdieping en is kosten koper

Het gebouw in zijn geheel, inclusief het bovengelegen appartement, is te huur en te koop. Het appartement kan opgeleverd worden in verhuurde staat of vrij van huur en gebruik.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden en tijdelijke huur zijn bespreekbaar.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Koop

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Algemeen

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 550.000,- kosten koper Huurprijs € 20.000,- per jaar Waarborgsom € 3.500,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning hoekwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken bedrijfs- of dienstwoning Bouwjaar 1959 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 83 m² Perceeloppervlakte 325 m² Overige inpandige ruimte 3 m² Inhoud 435 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Ligging hoofdtuin Zuidwest Kwaliteit tuin fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie D Perceelnummer 6100 Oppervlakte 325 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.