Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Pastoor Jilesenstraat* in Haghorst 5089

Pastoor Jilesenstraat*

5089 Haghorst
Koopsom € 299.104,- v.o.n.

Omschrijving

Bouwnummer 12

Halfvrijstaande woning XL 188 m2 467 m3

Een woning met een maatje meer in vergelijking met een standaard tweekapper? Dan is deze halfvrijstaande woning ideaal voor tal van woonwensen. Met XL woon je beslist royaler in vergelijking met traditionele tweekappers. En dat betekent een ruime gezinswoning. Een halfvrijstaande woning met maat XL is dus een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 125 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Bouwnummer 12

Halfvrijstaande woning XL 188 m2 467 m3

Een woning met een maatje meer in vergelijking met een standaard tweekapper? Dan is deze halfvrijstaande woning ideaal voor tal van woonwensen. Met XL woon je beslist royaler in vergelijking met traditionele tweekappers. En dat betekent een ruime gezinswoning. Een halfvrijstaande woning met maat XL is dus een kwaliteitswoning waar je een leven lang met plezier kunt blijven wonen.

Standaard wordt de woning voorzien van een gespouwde garage met elektrische sectionaaldeur. Parkeren kan daarom zowel voor de deur als op eigen grond. Aan de achterzijde wordt de woning voorzien van leilinden.

Bouwnummer 12 wordt uitgevoerd in basic met de volgende opties:
- Uitbreiding 2,4 aan de achterzijde van de woning
- Raam tot de vloer
- Loopdeur met lage borstwering
- Dakraam 78x110 cm

Voor verder info kunt u bij ons kantoor een brochure opvragen: mail naar hilvarenbeek@lommersmakelaars.nl of kijk op de site van Gebr. Van Gisbergen (www.gisbergen.nl). U vindt hier het woonmenu met alle nodige informatie.

Gegarandeerde bouw!
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 299.104,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 125 m² Inhoud 467 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.