Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Bourgognelaan 110 in Eindhoven 5627 KV

Bourgognelaan 110

5627 KV Eindhoven
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Omschrijving

In de kindvriendelijke wijk 'Achtse Barrier' ligt deze goed onderhouden en ruime tussenwoning met carport en stenen berging. De woning is gelegen aan een rustige straat tegenover een groot grasveld met speeltuin. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, een vernieuwde keuken, vier slaapkamers, een nette badkamer en een verzorgde achtertuin. Op enkele minuten loopafstand ligt het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1979 Woonoppervlakte 125 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

In de kindvriendelijke wijk 'Achtse Barrier' ligt deze goed onderhouden en ruime tussenwoning met carport en stenen berging. De woning is gelegen aan een rustige straat tegenover een groot grasveld met speeltuin. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, een vernieuwde keuken, vier slaapkamers, een nette badkamer en een verzorgde achtertuin. Op enkele minuten loopafstand ligt het Biarritzplein met diverse winkels, verschillende bushaltes, vier basisscholen en de A2, A50 en A58 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.


Indeling begane grond:

Via de fraai aangelegde voortuin is de overdekte entree bereikbaar. De hal is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot de meterkast en garderobe.
De sfeervolle en lichte L-vormige woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en spuitwerk wand- en plafondafwerking. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote schuifpui over de gehele breedte van de woning en heeft een moderne gashaard.
De vernieuwde keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en de keukeninrichting is geplaatst in een dubbele wandopstelling. De keukeninrichting is uitgerust met een koelkast, een vriezer, een inductiekookplaat, een extra stille afzuigkap, een combioven, een vaatwasser en veel kastruimte. Vanuit de keuken is er een prachtig uitzicht over het park met speelgelegenheid en waterpartij.
Via het tussenportaal is de toiletruimte bereikbaar welke is voorzien van zwevend toilet en fontein. Tevens bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping.


Eerste verdieping:

De overloop is voorzien van laminaatvloer met hieraan gelegen drie slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1 en slaapkamer 2 zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en zijn voorzien van laminaatvloer, schuurwerk wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van laminaatvloer, schuurwerk wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking. Deze slaapkamer heeft toegang tot het balkon en heeft een rolluik.
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een zwevend toilet, ligbad met douchegelegenheid, een dubbele wastafelcombinatie en een designradiator.


Tweede verdieping:

Middels een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De ruime voorzolder heeft een separate stook-/wasruimte welke is betegeld. Hier bevindt zich de opstelplaats van de CV-combiketel (merk Intergas HR, bouwjaar 2013), de aansluiting voor de wasapparatuur en de omvormer voor de zonnepanelen. De voorzolder geeft tevens toegang tot de bergruimte achter de knieschotten en de bergvliering is vanuit hier bereikbaar.
Slaapkamer 4 is voorzien van een laminaatvloer en heeft een grote dakkapel met een rolluik aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde is een dakvenster aanwezig.


Tuin:

De fraai aangelegde en privacy biedende achtertuin is voorzien van een gazon, bloemborders en twee terrasgedeeltes. Achterin de tuin bevindt zich de vrijstaande stenen berging welke is voorzien van elektra. Tevens is er een overkapping aanwezig voor oa. de fietsen. De tuin is via een poort aan de achterzijde bereikbaar. Vanuit deze poort is een pleintje met nog een speeltuintje bereikbaar.


Algemeen:

- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- De keuken is in 2017 vernieuwd;
- De laminaatvloer op de begane grond is gelegd in 2017;
- De meterkast is vervangen in 2017 (9 groepen + krachtstroom en 3 aardlekschakelaars);
- In 2015 is de zolder flink verbouwd en is het dak extra geïsoleerd. Er is een dakkapel geplaats en het Velux dakraam is vernieuwd;
- In 2005 is de badkamer geheel vernieuwd;
- Energielabel B vanwege extra aangebrachte vloerisolatie aan de onderkant van de vloer (2011), zonnepanelen (2013) en extra dakisolatie (2015);
- Alle ramen op de eerste verdieping en de dakkapel + Velux dakraam zijn voorzien van HR++ glas. De overige ramen zijn voorzien van ‘normaal’ dubbel glas;
- De kozijnen zijn onderhoudsarm: met uitzondering van de aluminium schuifpui zijn alle buitenkozijnen van kunststof (incl. de dakkapel);
- Alle ramen op de eerste verdieping + de dakkapel zijn voorzien van horren.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.


ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE

In the child-friendly neighborhood 'Achtse Barrier' is this well-maintained and spacious townhouse with carport and stone shed. The property is located on a quiet street opposite a large lawn with playground. The house has a bright living room, a renovated kitchen, four bedrooms, a neat bathroom and a well-kept back garden. Biarritzplein with various shops, various bus stops, four elementary schools and the A2, A50 and A58 can be reached within a few minutes' walk.


Ground floor layout:

The covered entrance is accessible via the beautifully landscaped front garden. The hall is equipped with a laminate floor and gives access to the cupboard with fuse box and wardrobe.
The attractive and light L-shaped living room is finished with a laminate floor and wall and ceiling paintwork. The living room enjoys a lot of light through the large sliding doors over the entire width of the house and has a modern gas fireplace.
The renovated kitchen is located at the front of the house and the kitchen design is placed in a double wall arrangement. The kitchen is equipped with a refrigerator, a freezer, an induction cooker, an extra silent extractor hood, a combi oven, a dishwasher and plenty of cupboard space. From the kitchen there is a beautiful view over the park with playground and water feature.
The toilet area is accessible via the intermediate portal which is equipped with a floating toilet and fountain. Also here is the staircase to the first floor accessible.


First floor:

The landing has laminate flooring with three bedrooms located here, the bathroom and stairs to the second floor.
Bedroom 1 and bedroom 2 are located at the rear of the house and are equipped with laminate flooring, sanding wall finishing and spray painting ceiling finishing.
Bedroom 3 is located at the front of the house and is equipped with laminate flooring, sanding wall finishing and spray painting ceiling finishing. This bedroom has access to the balcony and has a shutter.
The fully tiled bathroom is equipped with a floating toilet, bathtub with shower facilities, a double sink combination and a design radiator.


Second floor:

The attic floor is accessible via a fixed staircase. The spacious attic has a separate heating / laundry room which is tiled. Here is the installation site of the central heating combi boiler (brand Intergas HR, built in 2013), the connection for the washing equipment and the inverter for the solar panels. The attic also gives access to the storage space behind the knee bulkheads and the loft is accessible from here.
Bedroom 4 has a laminate floor and has a large dormer window with a roller shutter at the front of the house. At the rear there is a roof window.


Garden:

The beautifully landscaped, privacy-offering back garden is located on the northeast. The garden is equipped with a lawn, flower orders and two terrace sections. At the back of the garden is the detached stone shed which is equipped with electricity. There is also a roof present for, among other things. the bikes. The garden is accessible through a gate at the rear. A small square with a playground is accessible from this gate.


General:

- The house is fully equipped with plastic frames with insulating glazing;
- The kitchen was renewed in 2017;
- The laminate floor on the ground floor was laid in 2017;
- The cupboard with fuse box has been replaced in 2017 (9 groups + power current and 3 circuit breakers;
- The attic was considerably renovated in 2015 and the roof was additionally insulated. A dormer window has been installed and the Velux skylight has been renewed;
- The bathroom was completely renovated in 2005;
- Energy label B due to additional floor insulation applied at the bottom of the floor (2011), solar panels (2013) and extra roof insulation (2015);
- All windows on the first floor and the dormer window + Velux roof window are equipped with HR ++ glass. The other windows are fitted with "normal" double glazing;
- The frames are low in maintenance: with the exception of the aluminum sliding door, all outside frames are made of plastic (incl. The dormer window);
- All windows on the first floor + the dormer window are fitted with mosquito nets.

The owner of this property has commissioned us to mediate in the sale, which means of course no financial consequences for you. Without obligation we detailed information about the property, but also about funding and about the possibilities of selling your own property. Of course it is advisable to request expert assistance of an estate agent. We help you in choosing an estate agent that will best represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and poignant event for the seller. We would also greatly appreciate to receive a response within a few days from you so that we can inform the seller of your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer, within six weeks after the conclusion of the agreement, requiring that a written bank guarantee or to pay a deposit amounting to 10% of the purchase price. Seller always relies on the written form requirement when selling his house.

The Measure Instruction is based on the NEN2580. The measurement instruction is designed to measure a more uniform way of applying for giving an indication of the use surface. The measurement instruction closes do not differ completely in measurement results, for example, by differences in interpretation, rounding or limitations in the performance of the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure is supplied by the Seller and / or third parties. Although we exercise care in compiling the booklet, no rights can be derived from errors etc. This information should be considered in conjunction with a viewing of the property as an invitation to make an offer or to enter into negotiations . This information has been compiled by us with the necessary care. Our part, however, accept no liability for any omission, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative. Apply the NVM his terms.

A verbal agreement between the private seller and the private buyer is not valid. In other words, there is no sale. There has only been a valid sale or private seller and a private buyer signed the contract. This follows from Article 7: 2 of the Civil Code. A confirmation of the oral agreement, or an e-mail sent to a concept of the purchase agreement is, moreover, not be seen as a 'signed purchase agreement. Even when there is a verbal agreement has been reached with a professional organization, is held on the written form requirement.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1979 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 125 m² Perceeloppervlakte 203 m² Gebouwgebonden buitenruimte 4 m² Externe bergruimte 10 m² Inhoud 433 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse B Energie einddatum 27-01-2030 Isolatie Dakisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en gashaard C.V.-Ketel Intergas ( Combiketel uit 2013, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 96 m² (16.0 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Carport en geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rolluiken, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente WOENSEL Sectie S Perceelnummer 532 Oppervlakte 203 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring