Mijn favorieten

Ervaringsverhalen

“Goed presenteren, realistisch prijzen en daarbij scherp onderhandelen. Dat waren de sleutelwoorden tot succes bij de snelle verkoop van onze woning. NVM-makelaar Jac Janssen (Janssen Steijlen Lommers Makelaars) heb ik ervaren als een prettige partner. Betrokken, deskundig en creatief. Ik ben soms ongeduldig. Hij bracht rust en zette in overleg met ons gecontroleerde stappen. Jac legt zijn wil niet op. Hij is bedachtzaam, geen meeprater en expert in zijn vak. Hij luistert en adviseert en weet de juiste balans te vinden tussen tempo en rust. Hij adviseerde een scherpe prijsstelling en voerde namens ons strakke en realistische onderhandelingen. Met een snelle verkoop naar tevredenheid als resultaat.”
 
“Goede plaatsing op Funda is een must. De presentatie moet 100% in orde zijn. Bij een NVM-makelaar ben je hier zeker van. Naar aanleiding van ervaringen met een andere niet-NVM makelaar zo’n vijf jaar geleden, heb ik zelfs sterk overwogen deze keer een internetmakelaar in te schakelen. Ik dacht: ‘Wat jij doet, kan ik ook voor dat geld.’ Gelukkig heb ik nu duidelijk ervaren wat de toegevoegde waarde van een echt goede makelaar is. Wat dat is? Je expertise laten zien door lokale marktkennis, advies over een realistische prijsstelling en het voeren van een goed verkoopgesprek met een zakelijke onderhandeling. Als verkoper ben je namelijk emotioneel betrokken. Een betrokken, zakelijke partner en expert is dan meer dan welkom. Tempo maken en snel resultaat leveren zonder al te veel poespas eromheen. Dat is wat ik persoonlijk zocht en heb gevonden in een makelaar.”
 
Michel van Loon
Verkoper Vesting 50 in Veldhoven
 “Persoonlijk, gemoedelijk en kleinschalig. Die kenmerkende eigenschappen spreken me aan in de werkwijze van Debbie en Marieke van Lommers Makelaars in Eindhoven. Het eerste persoonlijke contact met Lommers Makelaars had ik bij de koop van het appartement aan de Tongelresestraat in Eindhoven, die bij Debbie in de verkoop stond. Het contact verliep destijds al prima. Bij de verkoop van het appartement hoefde ik niet lang na te denken wie het mocht gaan verkopen. Oprechte interesse en de gemoedelijke manier van communiceren maken dat je je geen nummer voelt. Dat is zo fijn. En niet bepaald vanzelfsprekend in de makelaarswereld.”
 
“Debbie adviseerde een realistische vraagprijs die ze prima kon onderbouwen en om standvastig te zijn bij de onderhandelingen. Samen met Debbie en Marieke hebben we na in verkoop name alles op alles gezet om nog mee te kunnen doen aan de NVM Open Huizen Dag. Ons appartement verscheen kort ervoor op Funda. Uiteindelijk hebben we drie kijkers gehad, waarvan er één koper is geworden!”
 
“Je merkt dat er binnen het team veel kennis aanwezig is. Dat geeft vertrouwen. Ik weet dat de dienstverlening voor een paar honderd euro goedkoper kan, maar ik vind het vertrouwen belangrijker. Ook de snelle acties en reacties vond ik erg prettig. Er is goede overdracht en goed teamwork. Ze gaan verder dan alleen verkopen. Zo kreeg ik bijvoorbeeld informatie over het energielabel en financieel advies. Dat scheelt tijd. Ik heb nu ook de taxatie van onze nieuwe woning bij Lommers Makelaars neergelegd.”
 
“Soms is een compliment op zijn plaats. Bij deze. Ze hebben het verdiend!”
 
Tamara van Veen
Verkoper Tongelresestraat 208A in Eindhoven
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen